Webutvikling for Evolo Technologies: fersk nettside med Webflow

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Når folk hører uttrykket "webutvikling", tenker de ofte på koding og design. Men i virkeligheten er det mye mer enn det. Webutvikling handler om å skape løsninger som hjelper bedrifter å nå sine mål. Det handler om å forstå klientens behov, skape en effektiv strategi og implementere den på en måte som gir resultater. En av våre siste prosjekter, Evolo Technologies, er et strålende eksempel på dette.

Webutvikling evolo nettside

Om Evolo Technologies

Evolo Technologies er en ledende aktør innen byggstyring og energieffektivisering. De tilbyr et web-basert toppsystem som gir byggdriftere kontroll og oversikt over byggene de forvalter. Dette er en viktig tjeneste i en tid hvor energieffektivitet og bærekraft blir stadig viktigere.

Webutvikling av bloggintegrasjon

Evolo's kunder er byggeiere, byggdriftere og brukere av bygg. De er opptatt av energieffektivitet og byggstyring. Med Evolo Toppsystem hjelper de kundene sine med å nå sine mål ved å gi dem kontroll over bygningene deres, redusere energibruken, og forbedre den daglige driften.

Et viktig aspekt ved Evolo's tjenester er deres samarbeid med dyktige installatører. Disse installatørene er eksperter på Evolo Toppsystem, og sammen leverer de de beste løsningene innenfor byggstyring for å gjøre kundene fornøyde.

Webflow: vårt verktøy for utvikling

Når vi fikk oppdraget med å utvikle en ny nettside for Evolo, visste vi at vi trengte et verktøy som kunne gi oss både fleksibilitet og kontroll. Vi valgte Webflow, en kraftig webdesign- og utviklingsplattform som gir oss muligheten til å lage skreddersydde, responsive nettsteder.

Webutvikling for Evolo

Webflow lar oss lage nettsteder fra grunnen av, uten å måtte stole på forhåndsdefinerte maler. Dette betyr at vi kunne designe Evolo's nettside i tråd med deres unike merkevare og behov. Vi kunne også lett implementere funksjonalitet som et tilpasset CMS, noe som gir Evolo muligheten til å oppdatere innholdet på nettsiden sin enkelt og effektivt.

Webflow CMS: tilpasset Evolo's behov

En av de viktigste funksjonene vi implementerte for Evolo var et tilpasset CMS (Content Management System) med Webflow CMS. Dette gir Evolo muligheten til å enkelt legge til nye installatører eller artikler på nettsiden sin. Dette betyr at de kan holde nettsiden oppdatert med de nyeste prosjektene og nyhetene uten å måtte leie inn en webutvikler.

Partneroversikt webutvikling

Evolo har allerede begynt å utnytte denne funksjonen ved å publisere artikler om deres siste prosjekter og nyheter. For eksempel, har de delt nyheter om gjenbruk av SD-anlegg, deres mottakelse av Gründerprisen 2022, og lanseringen av en ny integrasjon mot YR.no. De har også publisert en artikkel som forklarer hvordan man kan få Evolo Toppsystem i sitt bygg, og en sak om en moderne gjenvinningsstasjon i Sørlandsparken som ble levert med Evolo Toppsystem.

Partneroversikt webutvikling

Responsiv nettside: optimalisert for alle enheter

Mobiloptimalisert webutvikling

En annen viktig del av webutvikling er å sikre at nettsiden ser bra ut og fungerer godt på alle enheter. Med stadig flere mennesker som bruker mobile enheter til å surfe på nettet, er det avgjørende at nettsteder er responsive og tilpasset forskjellige skjermstørrelser.

Vi sørget for at Evolo's nettside er optimalisert for alle enheter. Uansett om brukerne besøker nettsiden via PC, nettbrett, eller telefon, vil de få en god opplevelse. Dette ble også bekreftet av Evolo selv i et innlegg de delte på Facebook hvor de uttrykte sin tilfredshet med den nye nettsiden.

Resultatet: en ny hjemmeside for Evolo

Resultatet av vårt arbeid med webutvikling for Evolo Technologies er en ren og moderne nettside fylt med nyttig informasjon om Evolo's tjenester. Vi er stolte over å ha bidratt til deres digitale suksess, og ser frem til å fortsette å støtte dem i fremtiden.

Men suksessen til dette prosjektet handler ikke bare om oss. Det handler også om Evolo's engasjement for å tilby den beste løsningen for deres kunder, og deres vilje til å omfavne nye teknologier og metoder for å forbedre deres tjenester. Vi er glade for å ha vært en del av denne reisen, og ser frem til å se hva fremtiden bringer for Evolo.

La oss hjelpe deg med din webutvikling og søkemotoroptimalisering

Enten du trenger en ny nettside, en oppdatering av en eksisterende nettside, et skreddersydd CMS, eller hjelp til å forbedre din online synlighet gjennom søkemotoroptimalisering, er vi her for å hjelpe. Vi har erfaringen, ferdighetene, og lidenskapen som trengs for å lage effektive digitale løsninger og for å sikre at din nettside blir sett. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og se hvordan vi kan gjøre din digitale visjon til virkelighet.

Webutvikling for Evolo

artikler innen

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge
Webutvikling
Kundehistorier

Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge

Alten Lodge ønsket å oppdatere sin nettside for å forbedre inntrykket blant potensielle gjester.
LES MER
Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!
Webutvikling
Kundehistorier

Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!

Vi har hjulpet finnmark moods med hvordan de tilbyr og administrerer sine turer, takket være implementeringen av bookingssystemet GoToHub.
LES MER
Hvordan vi promoterer Seiland House
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi promoterer Seiland House

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.