Trainee finnmark - 4 steg til god profilering: Nettside med ledige stillinger, logo, profilmanual og markedsføringskampanje

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

1. Nettsidelansering for Trainee Finnmark

Vi har hatt gleden av å jobbe med Trainee Finnmark for å utforme en flott og funksjonell nettside som presenterer deres traineeprogram, ledige stillinger og tilbud til både bedrifter og potensielle traineer. Nettsiden består av undersidene "Hjem", "Traineeprogrammet", "Bli trainee", "Bedrift", "Ledige stillinger" og "Kontakt oss", som hver gir viktig informasjon om programmet og hvordan man kan bli involvert.

Trykk her for å se nettsiden.

Trainee Finnmark med sine traineer - ledige stillinger
Trainee Finnmark med sine seks nye talenter

2. Logo og grafisk profil

For å skape en sterk visuell identitet for Trainee Finnmark, utviklet vi en logo som kan brukes i forskjellige formater, som sidestilt, midtstilt og vertikal. Vi laget også ikoner og grafiske elementer som passer til deres profil, noe som gir et helhetlig og profesjonelt uttrykk.

Profilmanual-side-9

3. Profilmanual for Trainee Finnmark

Vi har utarbeidet en omfattende profilmanual for Trainee Finnmark, som inneholder retningslinjer og eksempler for bruk av deres logo, merkevarefarger, typografi, fotografi og merkevaren i bruk. Dette gir et solid grunnlag for å sikre konsistens og høy kvalitet i all kommunikasjon og markedsføring.

Profilmanual-side-1
Profilmanual-side-3
Profilmanual-side-6
Profilmanual-side-7
Profilmanual-side-21

Utforming av selskapets visjon og verdier

Vi jobbet tett med Trainee Finnmark for å utforme deres visjon og verdier, som reflekterer selskapets mål om å tiltrekke og beholde unge talenter i Finnmark. Dette arbeidet danner grunnlaget for hvordan de presenterer seg selv og deres tilbud til både potensielle traineer og bedrifter.

Visjon

  • Å være en ledende aktør i utviklingen av unge talenter i Finnmark-regionen, og bidra til økt kompetanse og vekst i arbeidslivet.
  • Å skape et program som gir deltakerne muligheter for personlig ogfaglig utvikling, samt å hjelpe dem med å nå deres karrieremål.
  • Å være en pådriver for positiv endring i samfunnet og bidra til åutvikle en bærekraftig fremtid for Finnmark-regionen.

Verdier

  • Integritet: vi handler alltid med ærlighet og åpenhet.
  • Innovasjon: vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre og utvikle oss på.
  • Ansvar: vi tar ansvar for våre handlinger og påvirker positive endringer i samfunnet.
  • Respekt: vi viser respekt for alle individer og deres verdier.
  • Teamarbeid: vi jobber sammen for å oppnå felles mål.

4. Markedsføringskampanje på Facebook

For å spre budskapet om Trainee Finnmark og deres traineeprogram, samt ledige stillinger, utformet vi en markedsføringskampanje bestående av en video og en karusellannonse på Facebook. Kampanjen resulterte i 1 760 lenkeklikk (1,36 kroner per klikk) og hadde en rekkevidde på 32 512, med en eksponering på 56 408 – alt dette på et budsjett på 2 400 kroner.

Konklusjon

Trainee Finnmark jobber tett med sine samarbeidspartnere for å skape fremtidens talenter i Finnmark og fremme ledige stillinger i traineeprogrammet. Disse partnerskapene er en viktig del av deres suksess og bidrar til å styrke deres tilbud til både traineer og bedrifter. I samarbeid med Trainee Finnmark har vi levert en helhetlig og profesjonell løsning, fra nettsidedesign og grafisk profil til markedsføringskampanjer og visjons utforming. Dette prosjektet viser hvordan vi kan hjelpe organisasjoner med å skape en sterk merkevareidentitet og nå ut til sitt målpublikum på en effektiv og engasjerende måte.

Tilbakemeldinger fra Trainee Finnmark

Trainee Finnmark har uttrykt stor tilfredshet med resultatene av vårt samarbeid og den skreddersydde løsningen vi har levert. De har sett en økning i antall søkere til traineeprogrammet og en forbedret dialog med potensielle og eksisterende bedriftspartnere. De har også mottatt positive tilbakemeldinger fra både traineer og bedrifter om deres profesjonelle og konsistente merkevareidentitet.

Fremtidige planer og samarbeid

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Trainee Finnmark og støtte deres arbeid med å tiltrekke og utvikle talenter i regionen. Med en solid merkevareidentitet og effektive markedsføringsstrategier på plass, er Trainee Finnmark godt posisjonert for å vokse og utvide sitt nettverk av bedriftspartnere og traineer i årene som kommer.

Er du interessert i å samarbeide med oss?

Hvis du ønsker å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med å skape en sterk merkevareidentitet, utforme en engasjerende nettside og utvikle effektive markedsføringskampanjer, ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

artikler innen

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
5 nyttige verktøy for digital markedsføring
Guider
Digital markedsføring
Webanalyse
SEO

5 nyttige verktøy for digital markedsføring

Vi utforsker fem nyttige verktøy for digital markedsføring: Meta Business Suite, ChatGPT, Google Analytics, Google Search Console, og Canva
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge
Webutvikling
Kundehistorier

Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge

Alten Lodge ønsket å oppdatere sin nettside for å forbedre inntrykket blant potensielle gjester.
LES MER
Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!
Webutvikling
Kundehistorier

Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!

Vi har hjulpet finnmark moods med hvordan de tilbyr og administrerer sine turer, takket være implementeringen av bookingssystemet GoToHub.
LES MER
Hvordan vi promoterer Seiland House
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi promoterer Seiland House

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.