Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
January 30, 2024

Introduksjon til oppdraget med Altaskifer

Skifer har alltid vært en vital del av byggebransjen, og vårt siste prosjekt med Altaskifer understreker dette. Da Asbjørn Wang, daglig leder i Altaskifer, trengte å dokumentere testingen av et nytt monteringssystem for skifer på en fasade, kom han til oss. Målet var å produsere engasjerende og informative videoer og bilder som illustrerte hele prosessen – fra produksjon til ferdig montert fasade.

Forberedelser og planlegging

Velge riktig utstyr og tilnærming

For å fange de unike aspektene ved Altaskifers nye monteringssystem, Spika, var riktig utstyr og planlegging avgjørende. Vi startet med detaljerte bilder av skinnene og klipsene som skulle være bærebjelken for hele fasaden. Vi satte opp timelapsekameraer på strategiske lokasjoner for å fange hele monteringsprosessen. I tillegg til timelapse, var det viktig å dokumentere nøkkelpunkter i prosessen med tradisjonelle kameraer for å gi en mer dynamisk og variert visuell opplevelse.

Hoveddelen av prosjektet

Dokumentasjon av produksjon og monteringsprosess

Altaskifer ønsket å vise frem produksjonen av skifer tilpasset Spika monteringssystemet. Vi fokuserte på hvordan skiferen ble bearbeidet og forberedt for monteringen. Det spesielle ved dette prosjektet var hvordan de saget inn ekstra hull i eksisterende produkter for å tilpasse dem til klipsene i monteringssystemet.

Tekniske aspekter og utfordringer

Bruk av timelapse og tradisjonell fotografering

Bruken av timelapse-teknologi kombinert med tradisjonell fotografering og videoproduksjon gav en unik blanding av lange og detaljerte sekvenser. Dette ga en dypere forståelse av monteringsprosessen og viste den omfattende innsatsen som ble lagt ned i hvert trinn.

Kreative løsninger for optimale resultater

For å fange den siste delen av prosjektet, brukte vi en lift som en kamerakran. Dette tillot oss å få fantastiske oversiktsbilder av hele fasaden. Vi unngikk bruk av dronen da liften ga oss bedre kontroll og kvalitet på bildene.

Avslutning og leveranse

Redigeringsprosessen og sluttleveranse

Redigeringen var en omfattende prosess, gitt det store volumet av råmateriale. Vi jobbet nøye med å velge ut de beste klippene for å skape en sammenhengende og engasjerende historie. Det endelige produktet ble levert til Asbjørn Wang, som var svært fornøyd med resultatet.

Oppsummering

Prosjektet med Altaskifer var en unik mulighet for oss til å vise vår evne til å produsere høykvalitets visuelt materiale som ikke bare fremhevet skjønnheten av skifer men også effektiviteten av det nye monteringssystemet. Det var en utfordrende, men svært givende opplevelse som strakte seg over flere uker. Resultatet var en serie med bilder og videoer som ikke bare demonstrerte vår tekniske dyktighet, men også den imponerende fleksibiliteten og kvaliteten på Altaskifers produkter.

artikler innen

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting
Kundehistorier
Webutvikling

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting

Vi utviklet en brukervennlig og estetisk nettside for KriGer Yachting, som har økt synlighet og booking av skjærgårdscruise.
LES MER
Vi har utviklet easyReq sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Vi har utviklet easyReq sin nye nettside

Vi har utviklet en ny, brukervennlig nettside for easyReq, som allerede har ført til flere henvendelser få dager etter lansering.
LES MER
Havøysund Hotell sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Havøysund Hotell sin nye nettside

Vi oppgraderte Havøysund Hotells nettside med profesjonelle bilder og en elegant one-page design, som gjorde daglig leder Logan svært fornøyd.
LES MER
Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid
Videoproduksjon

Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid

Nyhet hos Uno Café! 🎬 | Se vår saftige burgervideo på kino 🍔
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.