Hvordan vi promoterer Seiland House

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
January 30, 2024

Innledning: en reise til Seiland House

Vår opplevelse ved Seiland House begynte med en fredfull båttur, en reise som introduserte oss til den storslåtte naturen på Seiland. Jeg og Spartak ble hentet av Stig ved Altneset kombibåtkai, kun et steinkast fra Seiland House. Frokosten og planleggingen av dagen foregikk i hyggelig selskap med sesongarbeiderne Magdalena og Sebastian, som også var statister. Dette var begynnelsen på en uforglemmelig reise, fylt med naturskjønnhet og kreative muligheter.

Fangende droneopptak

Vår første oppgave var dronefilming, en prosess som lot oss fange Seilands unike landskap fra fugleperspektiv. To båter dro ut på det rolige havet, og vi fulgte dem fra land. Denne opplevelsen ga oss en enestående mulighet til å vise Seiland House's omgivelser i all sin prakt.

Inne i leilighetene - en utsikt som tar pusten fra deg

Inne i Seiland House's leiligheter filmet vi Magdalena og Sebastian som nøt utsikten fra de store vinduene. Dette øyeblikket fanget essensen av Seiland House – fred og ro kombinert med en betagende utsikt. Gjennom våre kameraer ønsket vi å vise hvorfor Seiland House er et ettertraktet reisemål, kjent for sin tilbaketrukne skjønnhet og gjentakende gjester.

En lunsj å huske

Lunsjen bestod av grillskiver og burgere, tilberedt på en grill gitt av en takknemlig latvisk gjest. Dette øyeblikket understreker Seiland House's varme gjestfrihet og internasjonale appell. Vi fanget denne spesielle stemningen med dronen, inkludert det norske flagget som vaiet i vinden – et symbol på stolthet og velkomst.

En baropplevelse og tradisjonell middag

I spisestuen fanget vi Diamela i bardisken, en scene som minnet om en livlig bar i Cuba. Etterpå forberedte vi middagsscenen, hvor solens stråler lyste opp rommet og ga et fantastisk bakteppe for et tradisjonelt norsk måltid. Denne scenen formidlet følelsen av å nyte et måltid mens man ser utover den vakre fjorden.

Magi ved stampen

Vår siste scene var ved stampen bak huset. Vi timet opptaket med solnedgangen, noe som resulterte i et ekstraordinært klipp. Beliggenheten ved siden av en elv forsterket denne magiske atmosfæren. Vi dokumenterte også badstuen, selv om disse opptakene ennå ikke er brukt i videoene.

En dag å huske

Vår dag ved Seiland House avsluttet med et forfriskende bad i stampen. Denne opplevelsen, kombinert med en hel dag med filming og venting på den perfekte solposisjonen, ble en uforglemmelig del av vår reise. Det var ikke bare en arbeidsdag; det var en opplevelse som beriket oss og ga oss et unikt perspektiv på den norske naturskjønnheten.

Refleksjon: vårt oppdrag ved Seiland House

Gjennom våre to videoer, "Seiland House - Your Northern Escape" og "Seiland House - Carve Your Path Under the Aurora", har vi forsøkt å fange essensen av Seiland House. Fra den fredfulle båtturen, de pittoreske leilighetene, den varme gjestfriheten, til den magiske atmosfæren ved stampen - hvert øyeblikk ble fanget med et ønske om å vise verden hva Seiland House.

artikler innen

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting
Kundehistorier
Webutvikling

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting

Vi utviklet en brukervennlig og estetisk nettside for KriGer Yachting, som har økt synlighet og booking av skjærgårdscruise.
LES MER
Vi har utviklet easyReq sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Vi har utviklet easyReq sin nye nettside

Vi har utviklet en ny, brukervennlig nettside for easyReq, som allerede har ført til flere henvendelser få dager etter lansering.
LES MER
Havøysund Hotell sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Havøysund Hotell sin nye nettside

Vi oppgraderte Havøysund Hotells nettside med profesjonelle bilder og en elegant one-page design, som gjorde daglig leder Logan svært fornøyd.
LES MER
Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid
Videoproduksjon

Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid

Nyhet hos Uno Café! 🎬 | Se vår saftige burgervideo på kino 🍔
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.