Rekruttering av samiske lærere og studenter med kraften av 5 videoer

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Rekruttering er hjertet av enhver utdanningsinstitusjon, og for Sámi University of Applied Sciences, er det å tiltrekke og holde på talentfulle studenter og ansatte avgjørende. I en ny rekrutteringskampanje, produserte vi fem videoer for å promotere samisk barnehagelærerutdanning og samiske lærerprogrammer.

Produksjon for Samisk Høgskole

Rekruttering barnehagelærere

To videoer fokuserte på å rekruttere studenter til samisk barnehagelærerutdanning, og to hadde som mål å tiltrekke samiske lærere til universitetet. Innspillingene for samisk barnehagelærerutdanning ble utført i barnehager i Alta og Kautokeino, mens opptakene for samiske lærere dekket trinn 1-7 og trinn 5-10, og ble filmet i Tana og Karesuando.

Optimalisert for campus rekruttering

Samisk Høyskole Rekruttering

Medietypen og formatene for videoene ble valgt for maksimal effekt på annonseplasseringene på Snapchat, Facebook og Instagram. Hver video ble produsert i formatene 9x16 og 4x5, noe som gjorde dem ideelle for disse sosiale mediaplattformene. Imidlertid, hvis vi skulle gjort dette på nytt, ville vi ha valgt formatene 9x16 og 1x1. Dette er fordi vi har funnet ut at disse formatene passer enda bedre inn i annonseplasseringene på disse plattformene.

Fokusering på Samisk kultur

Kjerneelementene i videoene var samisk kultur, utvikling av fremtidige generasjoner, en fleksibel studiehverdag, og natur. Disse aspektene ble nøye utvalgt for å vise frem de unike mulighetene og fordelene ved å studere og jobbe ved Sámi University of Applied Sciences.

Samisk-kultur-lavvo
Samisk Kultur

Kraftfulle intervjuer

Rekruttering samisk høyskole

Intervjuene fokuserte på en rekke nøkkeltemaer for å avdekke den personlige og profesjonelle opplevelsen til barnehagelærerne. Disse inkluderte deres bakgrunn, grunnene til at de valgte yrket, hva de verdsatte mest ved utdanningen og jobben, samt deres mest minneverdige øyeblikk på jobben. Videre ga intervjuene en unik mulighet til å høre direkte fra lærerne om hva de ville råde potensielle studenter som vurderer en lignende karrierevei. Denne innfallsvinkelen ga en dyp innsikt i hva det virkelig betyr å være en del av universitetet og tilbyr potensielle søkere et levende bilde av den autentiske opplevelsen.

Sosiale mediers rolle i rekrutteringen

Videoene ble publisert på Facebook av Sami University, med detaljerte og inspirerende innlegg som oppfordret potensielle studenter til å søke på programmene. Med nøye utvalgte ord og bilder, ga disse postene en glimt av det spennende og berikende miljøet ved universitetet.

Effektiv rekruttering med video

Vår kreative tilnærming til videoproduksjon for Sámi University of Applied Sciences viser kraften i å bruke visuelle medier i rekrutteringsprosessen. Gjennom å bruke video, var universitetet i stand til å gi en dypere forståelse av sine programmer og kultur, og å engasjere potensielle studenter på en personlig og innbydende måte. Denne tilnærmingen representerer fremtiden for rekruttering, hvor organisasjoner bruker innovative metoder for å tiltrekke seg og beholde det beste talentet.

artikler innen

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting
Kundehistorier
Webutvikling

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting

Vi utviklet en brukervennlig og estetisk nettside for KriGer Yachting, som har økt synlighet og booking av skjærgårdscruise.
LES MER
Vi har utviklet easyReq sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Vi har utviklet easyReq sin nye nettside

Vi har utviklet en ny, brukervennlig nettside for easyReq, som allerede har ført til flere henvendelser få dager etter lansering.
LES MER
Havøysund Hotell sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Havøysund Hotell sin nye nettside

Vi oppgraderte Havøysund Hotells nettside med profesjonelle bilder og en elegant one-page design, som gjorde daglig leder Logan svært fornøyd.
LES MER
Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid
Videoproduksjon

Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid

Nyhet hos Uno Café! 🎬 | Se vår saftige burgervideo på kino 🍔
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.