En unik kundehistorie: reklamefilm for Hella Maskin

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Introduksjon til prosjektet

I hjertet av vår video- og reklamefilmproduksjon ligger lidenskapen for å bringe klientens visjoner til liv. Hella Maskin kom til oss med en spesiell utfordring: de ønsket å vise frem sin innovative Xsite® Pro 3D GPS maskinstyring i aksjon, og hva er en bedre måte enn å bruke den til å forme en VM-bane for skutercross i Kirkenes?

Reklamefilm VFX

Den første turen til Kirkenes som film produsent: forberedelse og planlegging

Som en film produsent, visste vi at for å skildre prosessen på en autentisk måte, var det nødvendig å være på stedet. Vår første tur til Kirkenes ga oss muligheten til å visualisere banen, møte teamet bak Hella Maskin, og forstå hvordan Xsite® Pro 3D GPS fungerer. Vi benyttet også denne turen til å fly vår drone og samle oversiktsbilder.

VM bane filmproduksjon

VFX: Spesialeffekter som forvandler prosjektet

Dette prosjektet innebar en mer omfattende bruk av VFX (Visual Effects) enn noen av våre tidligere arbeider. Vårt team av talentfulle VFX-artister skapte en serie visuelt forbløffende scener, fra dramatiske droneopptak til detaljerte 3D-renderinger av GPS-maskinstyringen i aksjon. Dette satte vår reklamefilmproduksjon i et nytt lys, og demonstrerte vår evne til å håndtere omfattende og komplekse prosjekter.

Reklamefilm VFX

Andre turen til Kirkenes: produksjon, filming og energi

Vår andre tur til Kirkenes var preget av intens filming. Vi samlet en rekke unike og engasjerende bilder, fra maskiner i arbeid til sluttresultatet - den perfekte VM-banen for skutercross, formet av entreprenørene Ma Tek AS, Kåre Hallonen AS og Bjørnevaten Maskin AS, ved hjelp av Xsite® Pro 3D GPS maskinstyring. På fredagen før selve VM trente alle deltakerne på anlegget, og det var god liv og stemning. Vi fløy drone for å fange øyeblikkene, og spilte inn et intervju med designeren av banen, selv om det ikke ble inkludert i den endelige videoen.

Reklamefilm: Resultatet

Reklamefilmen vi produserte er mer enn bare en video; det er et vitnesbyrd om innovasjon, samarbeid, og vår evne til å fortelle en historie gjennom film. Den viser ikke bare Hella Maskin's teknologi, men også deres dedikasjon og hardt arbeid.

Kundens Tilbakemelding

Vi tror at det beste beviset på vår suksess kommer direkte fra våre kunder. Her er hele videoen av Hans Idar Haldorsen sin tilfredshet med prosjektet:

Avsluttende Ord

Gjennom denne prosessen har vi vist at vi kan overvinne utfordringer, tilpasse oss nye situasjoner, og levere en høykvalitets reklamefilm som gjør våre kunder stolte. Vi er glade for at vi kunne dele denne unike historien med verden.

Vårt Neste Prosjekt?

Er du klar for å bringe din historie til liv? Kontakt oss i dag, og la oss gjøre din visjon til vår neste spennende videoproduksjon.

artikler innen

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge
Webutvikling
Kundehistorier

Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge

Alten Lodge ønsket å oppdatere sin nettside for å forbedre inntrykket blant potensielle gjester.
LES MER
Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!
Webutvikling
Kundehistorier

Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!

Vi har hjulpet finnmark moods med hvordan de tilbyr og administrerer sine turer, takket være implementeringen av bookingssystemet GoToHub.
LES MER
Hvordan vi promoterer Seiland House
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi promoterer Seiland House

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Hvordan vi satte Havspeil på kartet
Digital markedsføring
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi satte Havspeil på kartet

Opplev Havspeil gjennom beboernes øyne: Personlige fortellinger og livet ved sjøen fremhevet i vår seks måneder lange markedsføringskampanje.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.