Våre videoproduksjoner for Alta kommune

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
January 18, 2024

Introduksjon

Alta kommune har tatt initiativ til en rekke spennende videoproduksjoner for å fremheve dynamikken i sitt lokale næringsliv og samfunn. I den anerkjente Næringslivsserien, bestående av fire episoder, utforsker vi ulike aspekter av Altas næringsliv. Fra teknologiske fremskritt og nye investeringer til gründervirksomhet og entreprenørskap, gir hver episode et unikt innblikk i den lokale økonomien.

I tillegg til Næringslivsserien, har vi produsert flere selvstendige videoer som belyser andre viktige aspekter av Alta. Dette inkluderer AltaAppen, et innovativt verktøy som forener ungdommen med lokale sportsklubber og aktiviteter, og en innsiktsfull video om Alta omsorgssenter, som viser et avansert og moderne senter i hjertet av samfunnet. Vi får også se nærmere på Styrt Boring-prosjektet, en revolusjonerende tilnærming til vannforsyning som krysser Altaelva. Disse produksjonene reflekterer kommunens engasjement for vekst, innovasjon og fellesskap, og viser Alta som et pulserende og fremadrettet sted.

Episode 4 – Teknologibyen

I episode fire av Næringslivsserien ser vi på Alta som en voksende teknologiby. Vi utforsker innovative bedrifter som Evolo Technologies, SmartDok, og andre, og ser hvordan over 250 innbyggere bidrar til teknologisektoren. Målet er å doble antallet teknologi-jobber, og gjøre Alta til et arktisk knutepunkt for vekst og utvikling.

Episode 3 – Nye investorer

I episode tre av Næringslivsserien fokuserer vi på nye investorer i Altas næringsliv og deres erfaringer. Møt Arild Holten, daglig leder i Østlyngen Eiendom, og Arvid Sulland, eier av det store bilkonsernet Sulland. De deler sine positive opplevelser med å investere i Alta og gir innsikt i prosessen.

Episode 2 – Gründerbyen Alta

Episode to av serien utforsker gründervirksomhet i Alta, med fokus på lokale ressurser for gründere. Vi hører fra Guro Brandshaug og Harriet S. Nystu, konsulenter som støtter nye bedrifter. Serien gir innsikt i konsulentenes arbeid og hjelpen tilgjengelig for start-ups. Kristen A. Ellingsen fra Universitetet i Tromsø deler også hvordan universitetet støtter gründere og innovasjon i nord.

Episode 1 – Entreprenører og eiendomsutvikling

I første episode av næringslivsserien snakker tidligere leder i Kivijervi Entreprenør AS, om entreprenørskap i Alta. Vi lærer om samarbeidet med kommunen for å utvikle næringsliv og tiltrekke talenter. Tore Wæraas fra Kunnskapsparken Alta deler også erfaringer med å bygge næringsbygg i samarbeid med kommunen og lokale bedrifter.

Alta kommune - AltaAppen

AltaApp, den nye appen fra Alta kommune, gjør det enkelt for ungdom å holde seg oppdatert om lokale sportsklubber og aktiviteter. Sander og Oda fra Sandfalle ungdomsskole roser appen for dens brukervennlighet og push-varsler om relevante hendelser. Sarah og Iben legger til at appen tilbyr en omfattende oversikt over fritidsaktiviteter og kulturtilbud i Alta, og anbefaler den for folk i alle aldre, inkludert foreldre.

Alta omsorgssenter ‍- Bli med på innsiden

Alta omsorgssenter fremstår som et moderne og teknologisk avansert senter, tilpasset fremtidens behov. Ordfører Monica Nielsen introduserer det 26.000 kvadratmeter store bygget, som tilbyr et bredt spekter av omsorgstjenester. Gro Karlstrøm fremhever Follumsvei 15, en omsorgsbolig for unge, funksjonshemmede, som et unikt tilbud i Alta. Inger Johanne Kristensen ved Alta sykehjem belyser hvordan velferdsteknologi forbedrer oppfølgingen av beboere. Sylvi Monika Andersen understreker viktigheten av å skape et godt liv for de eldre i Follumshagen. Tidligere rådmann Bjørn Atle Hansen avslutter med å snakke om Alta omsorgssenters rolle i kommunens største investering og omstilling for å møte den økende eldre befolkningen.

Alta kommune - Styrt boring

Prosjektet Styrt Boring i Alta demonstrerer en innovativ tilnærming til vannforsyning, hvor hovedledningen krysser Altaelva gjennom styrt boring. Det forklares hvordan dette minimerer risikoen for vannforsyningen, samtidig som det skåner elven. Trond Sommer Hætta deler erfaringer fra prosjektets utførelse og suksessen med å få rørene gjennom elva. Ida M. Eriksen fra Rambøll og Øystein Olimb fra Olimb Anlegg legger vekt på viktigheten av riktig kompetanse og utstyr for å sikre en vellykket gjennomføring.

Tilslutt

Trykk her for å lese mer om hvordan videoproduksjon kan forbedre din kommunikasjon og engasjere publikum som aldri før. Utforsk mulighetene i visuell fortelling!

artikler innen

5 nyttige verktøy for digital markedsføring
Guider
Digital markedsføring
Webanalyse
SEO

5 nyttige verktøy for digital markedsføring

Vi utforsker fem nyttige verktøy for digital markedsføring: Meta Business Suite, ChatGPT, Google Analytics, Google Search Console, og Canva
LES MER
Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting
Kundehistorier
Webutvikling

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting

Vi utviklet en brukervennlig og estetisk nettside for KriGer Yachting, som har økt synlighet og booking av skjærgårdscruise.
LES MER
Vi har utviklet easyReq sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Vi har utviklet easyReq sin nye nettside

Vi har utviklet en ny, brukervennlig nettside for easyReq, som allerede har ført til flere henvendelser få dager etter lansering.
LES MER
Havøysund Hotell sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Havøysund Hotell sin nye nettside

Vi oppgraderte Havøysund Hotells nettside med profesjonelle bilder og en elegant one-page design, som gjorde daglig leder Logan svært fornøyd.
LES MER
Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid
Videoproduksjon

Kinoreklame for Uno Café: et smakfullt samarbeid

Nyhet hos Uno Café! 🎬 | Se vår saftige burgervideo på kino 🍔
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.