Alta Kommune – Næringslivsserie

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 13, 2023

Alta kommune ønsker å fremme næringslivet, som er en stor bidragsyter til at Alta er i sterk vekst.

Det fokuserte målet har vært å skape interesse rundt det å drive næringsvirksomhet i kommunen, samt å bygge opp om tilrettelegging og tilbud til næringslivet i Alta. 

I den sammenhengen tok de kontakt med oss for å lage en videoserie for å fremme budskapet. Serien ble publisert på nettsiden til kommunen, og har blitt vist i flere anledninger internt og eksternt. Nedenfor kan du lese om de forskjellige episodene vi har produsert så langt. 

Konseptet i serien går ut på at aktører i næringslivet i Alta forteller om sine virksomheter. 

Episode 1 – Entreprenører og eiendomsutvikling

Den første episoden i næringslivsserien handler om entreprenører og eiendomsutvikling i Alta. Her forteller daglig leder i Kivijervi AS om entreprenørvirksomhet i Alta, og hvordan bedriftene i samarbeid med kommunen og regionen utvikler næringslivet og får rekruttert. 

Vi møter også Tore Wæraas som er en av eierne og driver Kunnskapsparken Alta. Han forteller om hvordan prosessen med å få opp et næringsbygg var, både i samarbeid med kommunen og det øvrige næringslivet i Alta. 

Episode 2 – Gründerbyen Alta

Episode to av næringslivsserien tar for seg gründervirksomhet, og særlig hva Alta har å tilby av ressurser for gründere. Vi møter både Guro Brandshaug fra Orinor, og Harriet S. Nystu fra Visjona som begge fungerer som konsulenter og støttespillere for gründerbedrifter. 

Vi får et innblikk i hvordan konsulentbyråene jobber, og en oversikt over hva slags hjelp man kan få som nyoppstartet bedrift.  

Vi møter også Kristen A. Ellingsen, fra Universitetet i Tromsø, som forteller om hvilke tilbud de har til gründere og hvordan de tilrettelegger for innovasjon og vekst i nord. 

Episode 3 – Nye investorer

I den tredje episoden av Næringslivsserien ønsker kommunen å belyse nye aktører som investerer i næringslivet i Alta, og hvordan de opplever prosessen. 

I videoen møter vi Arild Holten fra Dolphin Eiendom AS, og Arvid Sulland fra Sulland Holding AS som er nye i næringslivet i Alta. De belyser prosessen med å etablere seg og å investere i Alta, både når det kommer til samarbeid med kommunen og øvrige lokale aktører.

artikler innen

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Seiland House - en nordnorsk perle
Kundehistorier
Videoproduksjon

Seiland House - en nordnorsk perle

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn
Digital markedsføring
Webutvikling

Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn

Landskapet er i endring. Uten en hjemmeside, risikerer små bedrifter å bli oversett av yngre og nye, eller tilflyttede kunder.
LES MER
Laksens Hus – Et hav av kunnskap
Kundehistorier

Laksens Hus – Et hav av kunnskap

Laksens Hus ble etablert for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen gjennom de siste 50 år. De gir deg innsikt i en av Norges viktigste næringer.
LES MER
Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje
Digital markedsføring
Videoproduksjon

Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje

Coop Finnmark, en av Finnmarks største bedrifter, kontaktet oss for å markedsføre deres økning av kjøpeutbytte fra 2 til 4 prosent. Vårt mål var å få så mange som mulig til å høre om denne økningen.
LES MER
Vi fotograferer alle i SmartDok
Fotografi
Kundehistorier

Vi fotograferer alle i SmartDok

Vi har hatt gleden av å fotografere mange forskjellige teams og bedrifter gjennom årene. Men en av våre siste oppdrag var spesielt minneverdig.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.