Videomarkedsføring

 

Video

 

Fang blikket til målgruppen din ved bruk av videomarkedsføring

Innspilling av monolog

En video markedsføring kan være så mangt. Det er et format med mye spillerom, hvor du kan få frem budskapet ditt på en effektiv og god måte. I løpet av kort tid har du mulighet til å kommunisere med målgruppen din på den måten som passer deg best. Om det så skulle være en rolig og informativ setting, eller en gøyal og kreativ setting.

Video markedsføring NRS

Videoer skaper mer rekkevidde og engasjement på sosiale medier.

Tor i studio

Flere plattformer prioriterer video fremfor annet innhold. Denne endringen har kommet i det siste. Tidligere har de fleste plattformer basert seg i hovedsak på bilde og tekst. De seneste årene har video tatt over som det foretrukne kommunikasjonsmiddelet.

Spartak filmer i Tana

Vi har sett fremveksten av rene video-baserte plattformer som for eksempel TikTok. Også har Facebook gått over til å være en video-first plattform, dvs. en plattform som prioriterer video over annet innhold i algoritmene sine.

Magnus - Sparebank 1

Hvordan lage en video?

Hva blir resultatet?

Hva koster det?

Kartleggingsmøte

Hver produksjon hos oss er individuell. Sammen med kunden skaper vi en video som passer deres ønsker. Før vi setter i gang med en produksjon har vi et kartleggingsmøte med kunden for å kunne få så grundig oversikt over prosjektet som mulig. Etter møte er over sender vi tilbudet. 

Avtale-med-Harald-Karlstrøm

Kontakt oss gjerne for en uforpliktet prat.