Ved å klikke på "Aksepter" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler på enheten din.  Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Hva er en landingsside?

En landingsside er en enkeltstående side på nettsiden din opprettet spesifikt for en markedsførings- eller reklamekampanje. Det er den siden en besøkende "lander" på etter å ha klikket på en lenke fra en e-post, annonse, sosiale medier eller andre kilder. Hovedmålet med en landingsside er å konvertere besøkende til leads eller kunder ved å få dem til å utføre en bestemt handling.

Her er noen vanlige kjennetegn ved en landingsside:

  • Fokusert innhold: Innholdet på en landingsside er svært spesifikt og rettet mot en bestemt målgruppe eller kampanje. Siden er designet for å fokusere på ett enkelt budskap eller tilbud.
  • Klar call-to-action (CTA): Landingssider inneholder vanligvis en tydelig CTA, som kan være å fylle ut et skjema, laste ned en e-bok, registrere seg for et webinar, kjøpe et produkt eller annen ønsket handling.
  • Enkel navigasjon: For å minimere distraksjoner og holde besøkende fokusert på CTA-en, har landingssider noen ganger begrenset eller ingen navigasjonsmenyer som fører til andre sider på nettstedet.
  • Relevant visualisering: Landingssider inkluderer ofte visuelle elementer som bilder, videoer eller grafikk som er relevante for tilbudet og som hjelper med å engasjere besøkende.
  • Tillitssignaler: For å bygge tillit og overbevise besøkende om å konvertere, kan landingssider inkludere kundevurderinger, testimonials, logos av kjente kunder eller andre bevis på troverdighet.