Vår webutvikler har laget Havspeil sin nye nettside

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Som en webutvikler i bransjen, er vi stolte over å ha utviklet Havspeil sin nye nettside for Habil Utbygging. Gjennom dette prosjektet demonstrerte vi vårt engasjement for design og brukervennlighet.

Nettside design: Tilpasset Havspeil sin unike merkevare

Vår webutvikler har jobbet nøye med Havspeil for å skape et nettsted som ville reflektere deres merkevare og mål. Vi implementerte en ren, moderne estetikk, med høy brukervennlighet og enkel navigasjon.

Å lage ny nettside: Planleggingsprosessen

Å lage en ny nettside er en grundig prosess. Fra begynnelsen av, satte vi av tid til å forstå Havspeil sin merkevare, målgruppe og målsetninger. Dette ga oss verdifull innsikt som informerte design- og utviklingsprosessen.

Nettsidens funksjonalitet

Vi har utviklet en intuitiv boligvelger, en interaktiv nyhetsfeed og en brukervennlig kontaktskjema. Disse funksjonene gjør det enkelt for besøkende å finne informasjonen de leter etter og komme i kontakt med Havspeil.

Boligvelger på mobil, tablet og skrivebord

Interne og eksterne lenker

Vi har optimalisert nettstedet for SEO ved å inkludere både interne og eksterne lenker. Interne lenker bidrar til å forbedre nettstedets struktur og brukeropplevelse, mens eksterne lenker styrker nettstedets autoritet og rangering på søkemotorer.

Kvalitetsbilder og alt-tekst optimalisering

Bildene på nettsiden er av høy kvalitet og optimalisert for nett. Alt-tekster er også lagt til bildene for å forbedre SEO og gjøre nettstedet mer tilgjengelig.

Flyfoto av Havspeil
URL-struktur

Vi har utviklet en logisk URL-struktur som er SEO-vennlig og bidrar til en bedre brukeropplevelse. Hver side på nettstedet har en unik URL som reflekterer sidens innhold og hjelper søkemotorer med å indeksere nettstedet mer effektivt.

Metabeskrivelse for SEO

Våre webutviklere skriver en effektiv metabeskrivelse for hver side. En god metabeskrivelse oppsummerer sidens innhold og er optimalisert med nøkkelord, noe som forbedrer nettstedets SEO og klikkrate på søkeresultatsider.

Samarbeidet med Havspeil

Vi setter stor pris på tilliten Havspeil har vist oss ved å la oss utforme og utvikle deres nye nettside. Vårt samarbeid har resultert i et nettsted som ikke bare ser flott ut, men også fungerer effektivt og oppfyller Havspeil sine digitale mål.

Oppsummering

Vi er svært fornøyd med det endelige resultatet og er stolte av å ha levert en nettside som hjelper Havspeil å knytte sterkere bånd til deres kunder, forbedre deres online tilstedeværelse og oppnå sine forretningsmål. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Havspeil, og vår webutvikler er klar til å hjelpe dem med alle deres fremtidige utviklingsbehov.

Planlegging av nettsiden

artikler innen

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge
Webutvikling
Kundehistorier

Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge

Alten Lodge ønsket å oppdatere sin nettside for å forbedre inntrykket blant potensielle gjester.
LES MER
Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!
Webutvikling
Kundehistorier

Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!

Vi har hjulpet finnmark moods med hvordan de tilbyr og administrerer sine turer, takket være implementeringen av bookingssystemet GoToHub.
LES MER
Hvordan vi promoterer Seiland House
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi promoterer Seiland House

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Hvordan vi markedsfører Altaskifer og Spika

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Hvordan vi satte Havspeil på kartet
Digital markedsføring
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi satte Havspeil på kartet

Opplev Havspeil gjennom beboernes øyne: Personlige fortellinger og livet ved sjøen fremhevet i vår seks måneder lange markedsføringskampanje.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.