Vår webutvikler har laget Havspeil sin nye nettside

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Som en webutvikler i bransjen, er vi stolte over å ha utviklet Havspeil sin nye nettside for Habil Utbygging. Gjennom dette prosjektet demonstrerte vi vårt engasjement for design og brukervennlighet.

Nettside design: Tilpasset Havspeil sin unike merkevare

Vår webutvikler har jobbet nøye med Havspeil for å skape et nettsted som ville reflektere deres merkevare og mål. Vi implementerte en ren, moderne estetikk, med høy brukervennlighet og enkel navigasjon.

Å lage ny nettside: Planleggingsprosessen

Å lage en ny nettside er en grundig prosess. Fra begynnelsen av, satte vi av tid til å forstå Havspeil sin merkevare, målgruppe og målsetninger. Dette ga oss verdifull innsikt som informerte design- og utviklingsprosessen.

Nettsidens funksjonalitet

Vi har utviklet en intuitiv boligvelger, en interaktiv nyhetsfeed og en brukervennlig kontaktskjema. Disse funksjonene gjør det enkelt for besøkende å finne informasjonen de leter etter og komme i kontakt med Havspeil.

Boligvelger på mobil, tablet og skrivebord

Interne og eksterne lenker

Vi har optimalisert nettstedet for SEO ved å inkludere både interne og eksterne lenker. Interne lenker bidrar til å forbedre nettstedets struktur og brukeropplevelse, mens eksterne lenker styrker nettstedets autoritet og rangering på søkemotorer.

Kvalitetsbilder og alt-tekst optimalisering

Bildene på nettsiden er av høy kvalitet og optimalisert for nett. Alt-tekster er også lagt til bildene for å forbedre SEO og gjøre nettstedet mer tilgjengelig.

Flyfoto av Havspeil
URL-struktur

Vi har utviklet en logisk URL-struktur som er SEO-vennlig og bidrar til en bedre brukeropplevelse. Hver side på nettstedet har en unik URL som reflekterer sidens innhold og hjelper søkemotorer med å indeksere nettstedet mer effektivt.

Metabeskrivelse for SEO

Våre webutviklere skriver en effektiv metabeskrivelse for hver side. En god metabeskrivelse oppsummerer sidens innhold og er optimalisert med nøkkelord, noe som forbedrer nettstedets SEO og klikkrate på søkeresultatsider.

Samarbeidet med Havspeil

Vi setter stor pris på tilliten Havspeil har vist oss ved å la oss utforme og utvikle deres nye nettside. Vårt samarbeid har resultert i et nettsted som ikke bare ser flott ut, men også fungerer effektivt og oppfyller Havspeil sine digitale mål.

Oppsummering

Vi er svært fornøyd med det endelige resultatet og er stolte av å ha levert en nettside som hjelper Havspeil å knytte sterkere bånd til deres kunder, forbedre deres online tilstedeværelse og oppnå sine forretningsmål. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Havspeil, og vår webutvikler er klar til å hjelpe dem med alle deres fremtidige utviklingsbehov.

Planlegging av nettsiden

artikler innen

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Seiland House - en nordnorsk perle
Kundehistorier
Videoproduksjon

Seiland House - en nordnorsk perle

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn
Digital markedsføring
Webutvikling

Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn

Landskapet er i endring. Uten en hjemmeside, risikerer små bedrifter å bli oversett av yngre og nye, eller tilflyttede kunder.
LES MER
"The 2024 State of the Website" rapporten er ute, hvilken innsikt kan vi hente ut for fremtiden?
Webutvikling
Nyhet

"The 2024 State of the Website" rapporten er ute, hvilken innsikt kan vi hente ut for fremtiden?

Webflows "The 2024 State of the Website" rapport avslører at moderne bedrifter møter betydelige utfordringer i å utvikle, vedlikeholde og eie sine nettsteder effektivt.
LES MER
Laksens Hus – Et hav av kunnskap
Kundehistorier

Laksens Hus – Et hav av kunnskap

Laksens Hus ble etablert for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen gjennom de siste 50 år. De gir deg innsikt i en av Norges viktigste næringer.
LES MER
Vi fotograferer alle i SmartDok
Fotografi
Kundehistorier

Vi fotograferer alle i SmartDok

Vi har hatt gleden av å fotografere mange forskjellige teams og bedrifter gjennom årene. Men en av våre siste oppdrag var spesielt minneverdig.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.