Markedsføring i sosiale medier: 130 innlegg publisert for Kunnskapsparken Alta

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 13, 2023

Hvordan vi transformerte synligheten til Kunnskapsparken Alta gjennom markedsføring i sosiale medier

I løpet av de siste fire årene har vi hatt gleden av å arbeide sammen med Kunnskapsparken Alta for å utvikle deres markedsføring i sosiale medier. Vårt samarbeid startet helt fra grunnen, og gjennom en fokusert tilnærming og en godt utarbeidet strategi, har vi sammen oppnådd en betydelig rekkevidde på hele 68 052 personer på deres Facebook-side.

Markedsføring i sosiale medier

Gjennombruddet med sosiale medier markedsføring

45 528 av disse besøkene har kommet gjennom våre målrettede annonser. Vi har sørget for at innholdet fra Kunnskapsparken har fått god eksponering, med totalt 376 444 visninger takket være vår strategiske markedsføring i sosiale medier. Antall følgere har skutt i været, fra en beskjeden start til over tusen følgere. Og vi har holdt takten, med over 130 innlegg publisert i løpet av de siste årene.

Kunnskapsparken Alta Glassbru

En følelse av fellesskap

Men det stopper ikke der. Vårt engasjement i sosiale medier har skapt en sterk følelse av fellesskap blant våre følgere, noe som har resultert i en så stor tilstrømning at vi har måttet redusere vår markedsføringsaktivitet. Vi har gått fra et innlegg per uke til et innlegg hver annen uke, ganske enkelt fordi Kunnskapsparken har blitt fullbooket, med lange ventelister.

Markedsføring i sosiale medier

Tilbakemelding på markedsføring sosiale medier

Våre anstrengelser har ikke gått ubemerket. Tore Wæraas, daglig leder i Kunnskapsparken, uttrykte sin tilfredshet: "Jeg er svært fornøyd med valget om å benytte Mediaveien som vår markedsavdeling. De har effektivt bidratt til å øke synligheten til Kunnskapsparken Alta gjennom sosiale medier og andre tjenester. Jeg kan på det sterkeste anbefale dem."

Kunnskapsparken Utsikt
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKunnskapsparkenAlta%2Fposts%2Fpfbid0UcQNka4rCYTdhmT6ddXrpNbEKAafWQY1iZ83RePBKFehWCFsz1bTQqJQYQUuYAgNl&width=400&show_text=false&appId=479062710824278&height=498" width="400" height="498" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Innholdsskaping utenfor sosiale plattformer

I tillegg til vår strategiske tilstedeværelse på Facebook, har vi også utnyttet andre plattformer for å spre budskapet om Kunnskapsparken Alta. En nøkkelplattform har vært deres informasjonsskjerm i glassgaten. Her har vi vært i stand til å gjenskape og tilpasse det engasjerende innholdet vi har publisert på Facebook, for å sikre en konsistent merkevareopplevelse over alle plattformer. På denne måten har vi videreført den samme viktige informasjonen og følelsen av fellesskap til alle som har besøkt Kunnskapsparken personlig.

Katja på infoskjermen Markedsføring i sosiale medier
Oversikt bedrifter
Kunnskapsparken Histore

Kraften av markedsføring i sosiale medier

Historien om Kunnskapsparken Alta demonstrerer kraften og effektiviteten av godt gjennomført markedsføring i sosiale medier. Med riktig strategi og en forståelse av målgruppen, kan selv de mest beskjedne virksomheter oppnå stor synlighet og engasjement i sosiale medier. O

Ta steget med oss

Er du klar til å ta steget og benytte deg av kraften i sosiale medier for å øke synligheten til din bedrift? Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål.

artikler innen

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Seiland House - en nordnorsk perle
Kundehistorier
Videoproduksjon

Seiland House - en nordnorsk perle

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn
Digital markedsføring
Webutvikling

Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn

Landskapet er i endring. Uten en hjemmeside, risikerer små bedrifter å bli oversett av yngre og nye, eller tilflyttede kunder.
LES MER
Laksens Hus – Et hav av kunnskap
Kundehistorier

Laksens Hus – Et hav av kunnskap

Laksens Hus ble etablert for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen gjennom de siste 50 år. De gir deg innsikt i en av Norges viktigste næringer.
LES MER
Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje
Digital markedsføring
Videoproduksjon

Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje

Coop Finnmark, en av Finnmarks største bedrifter, kontaktet oss for å markedsføre deres økning av kjøpeutbytte fra 2 til 4 prosent. Vårt mål var å få så mange som mulig til å høre om denne økningen.
LES MER
Vi fotograferer alle i SmartDok
Fotografi
Kundehistorier

Vi fotograferer alle i SmartDok

Vi har hatt gleden av å fotografere mange forskjellige teams og bedrifter gjennom årene. Men en av våre siste oppdrag var spesielt minneverdig.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.