Ved å klikke på "Aksepter" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler på enheten din.  Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Kunnskapsparken Alta's vei til suksess gjennom strategisk digital markedsføring

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
January 15, 2024

Hvordan vi hjalp til med å fylle Kunnskapsparken Alta gjennom digital markedsføring

I løpet av de siste fire årene har vi hatt gleden av å arbeide sammen med Kunnskapsparken Alta for å utvikle deres markedsføring i sosiale medier. Vårt samarbeid startet helt fra grunnen, og gjennom en fokusert tilnærming og en godt utarbeidet strategi, har vi sammen oppnådd å fylle parken med leietakere.

Markedsføring i sosiale medier

Innholdsmarkedsføring på Facebook ble løsningen

Vi har sørget for at innholdet fra Kunnskapsparken har fått god eksponering, med totalt 376 444 visninger takket være vår strategiske markedsføring i sosiale medier. Antall følgere har skutt i været, fra en beskjeden start til over tusen følgere. Og vi har holdt takten, med over 130 innlegg publisert i løpet av de siste årene.

Kunnskapsparken Alta Glassbru

Tore Wæraas i starten av Kunnskapsparken Alta

En følelse av fellesskap

Men det stopper ikke der. Vårt engasjement i sosiale medier har skapt en sterk følelse av fellesskap blant våre følgere, noe som har resultert i en så stor tilstrømning at vi har måttet redusere vår markedsføringsaktivitet. Vi har gått fra et innlegg per uke til et innlegg hver annen uke, ganske enkelt fordi Kunnskapsparken har blitt fullbooket, med lange ventelister.

Markedsføring i sosiale medier

Tilbakemelding fra daglig leder

Våre anstrengelser har ikke gått ubemerket. Tore Wæraas, daglig leder i Kunnskapsparken, uttrykte sin tilfredshet: "Jeg er svært fornøyd med valget om å benytte Mediaveien som vår markedsavdeling. De har effektivt bidratt til å øke synligheten til Kunnskapsparken Alta gjennom sosiale medier og andre tjenester. Jeg kan på det sterkeste anbefale dem."

Kunnskapsparken Utsikt

Åpningen av Aurora Kino

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKunnskapsparkenAlta%2Fposts%2Fpfbid0UcQNka4rCYTdhmT6ddXrpNbEKAafWQY1iZ83RePBKFehWCFsz1bTQqJQYQUuYAgNl&width=400&show_text=false&appId=479062710824278&height=498" width="400" height="498" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Innovasjon Norge arrangement i Kunnskapsparken Alta

Krysspublisering på informasjonsskjermen i Kunnskapsparken

I tillegg til vår strategiske tilstedeværelse på Facebook, har vi også utnyttet andre plattformer for å spre budskapet om Kunnskapsparken Alta. En nøkkelplattform har vært deres informasjonsskjerm i glassgaten. Her har vi vært i stand til å gjenskape og tilpasse det engasjerende innholdet vi har publisert på Facebook, for å sikre en konsistent merkevareopplevelse over alle plattformer. På denne måten har vi videreført den samme viktige informasjonen og følelsen av fellesskap til alle som har besøkt Kunnskapsparken personlig.

Katja på infoskjermen Markedsføring i sosiale medier
Oversikt bedrifter
Kunnskapsparken Histore

Kraften av markedsføring i sosiale medier

Historien om Kunnskapsparken Alta demonstrerer kraften og effektiviteten av godt gjennomført markedsføring i sosiale medier. Med riktig strategi og en forståelse av målgruppen, kan selv de mest beskjedne virksomheter oppnå stor synlighet og engasjement i sosiale medier.

Starten til Byggdrift Nord

Ta steget med oss

Er du klar til å ta steget og benytte deg av kraften i sosiale medier for å øke synligheten til din bedrift? Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål.

artikler innen

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting
Kundehistorier
Webutvikling

Økt synlighet og booking med ny nettside for KriGer Yachting

Vi utviklet en brukervennlig og estetisk nettside for KriGer Yachting, som har økt synlighet og booking av skjærgårdscruise.
LES MER
5 nyttige verktøy for digital markedsføring
Guider
Digital markedsføring
Webanalyse
SEO

5 nyttige verktøy for digital markedsføring

Vi utforsker fem nyttige verktøy for digital markedsføring: Meta Business Suite, ChatGPT, Google Analytics, Google Search Console, og Canva
LES MER
Vi har utviklet easyReq sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Vi har utviklet easyReq sin nye nettside

Vi har utviklet en ny, brukervennlig nettside for easyReq, som allerede har ført til flere henvendelser få dager etter lansering.
LES MER
Havøysund Hotell sin nye nettside
Kundehistorier
Webutvikling

Havøysund Hotell sin nye nettside

Vi oppgraderte Havøysund Hotells nettside med profesjonelle bilder og en elegant one-page design, som gjorde daglig leder Logan svært fornøyd.
LES MER
Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.