Laget ny nettside for Laksens Hus: Forside + 5 undersider

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 24, 2023

Å lage ny nettside er en kritisk oppgave i den digitale tidsalderen. Når Laksens Hus bestemte seg for å fornye sin nettside, tok de kontakt med oss i Mediaveien.

Ny nettside: Hvorfor endring var nødvendig

Gjennom årene har Laksens Hus etablert seg som en sentral aktør innen oppdrettsnæringen i Norge. Med et ønske om å formidle og dele den rike kunnskapen opparbeidet i næringen, var det essensielt med en nettside som kunne reflektere dette engasjementet. Ved å ta deres eksisterende design som utgangspunkt, ga vi dem en moderne og funksjonell nettside.

Fotografering

Kjøp nettside: Verdien av en profesjonell partner

Mange bedrifter står overfor valget om å lage ny nettside selv eller søke profesjonell hjelp. Med vår erfaring og ekspertise, kunne Laksens Hus raskt se verdien av å ha en partner som Mediaveien. Fra å gi en sømløs opplevelse for både norske og engelske besøkende til å implementere interaktive elementer, sikret vi at hver del av nettsiden var optimalisert for brukerengasjement.

Detaljert gjennomgang av Laksens Hus' nye nettside

Forside: En inngangsport til oppdrettsverdenen

Laksens Hus sin forside gir besøkende en rask innføring i oppdrettsnæringens bærekraftige praksis. Informasjon om åpningstider, gratis inngang, og viktige kontaktdetaljer gir enkel tilgang til nødvendig informasjon.

Lage ny nettside for laksens hus - forside

Senter-side: Dykk dypere inn i historien og kunnskapen

Her får besøkende innsikt i hvordan villaksen ble grunnlaget for en ny næringsvei. Faktabasert kunnskap, utfordringer, og muligheter for fremtiden blir presentert på en engasjerende måte.

Lage ny nettside for laksens hus - Senter side

Sjølokalitet-side: Opplev havbruk fra merdkanten

Denne siden gir besøkende muligheten til å oppleve havbruk i praksis. Fra den vakre Altafjorden til innsikt i moderne lakseoppdrett, gir denne siden en dyptgående forståelse av næringen.

Lage ny nettside for laksens hus - Sjolokalitet side

Skolebesøk-side: Engasjerende pedagogiske programmer

Skoletjenesten til Laksens Hus tilbyr tverrfaglige opplegg for ulike alderstrinn. Her får elevene hands-on erfaring og kunnskap om næringen.

Lage ny nettside for laksens hus - Skolebesok side

Om oss-side: Bli kjent med teamet bak Laksens Hus

Laksens Hus drives av dedikerte individer med en lidenskap for oppdrettsnæringen. Denne siden gir en introduksjon til teamet, samt informasjon om deres visjon og misjon.

Lage ny nettside for laksens hus - Om oss side
Konklusjon

Å lage ny nettside for Laksens Hus har vært en givende opplevelse for oss i Mediaveien. Med en kombinasjon av deres unike kunnskap og vår ekspertise, har vi sammen skapt en nettside som reflekterer oppdrettsnæringens dynamikk og betydning i dagens samfunn.

For de som ser etter å lage ny nettside eller oppdatere eksisterende nettsider, er det viktig å huske at en god nettside reflekterer mer enn bare design. Den forteller en historie, engasjerer besøkende og bygger tillit.

artikler innen

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Seiland House - en nordnorsk perle
Kundehistorier
Videoproduksjon

Seiland House - en nordnorsk perle

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn
Digital markedsføring
Webutvikling

Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn

Landskapet er i endring. Uten en hjemmeside, risikerer små bedrifter å bli oversett av yngre og nye, eller tilflyttede kunder.
LES MER
"The 2024 State of the Website" rapporten er ute, hvilken innsikt kan vi hente ut for fremtiden?
Webutvikling
Nyhet

"The 2024 State of the Website" rapporten er ute, hvilken innsikt kan vi hente ut for fremtiden?

Webflows "The 2024 State of the Website" rapport avslører at moderne bedrifter møter betydelige utfordringer i å utvikle, vedlikeholde og eie sine nettsteder effektivt.
LES MER
Laksens Hus – Et hav av kunnskap
Kundehistorier

Laksens Hus – Et hav av kunnskap

Laksens Hus ble etablert for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen gjennom de siste 50 år. De gir deg innsikt i en av Norges viktigste næringer.
LES MER
Vi fotograferer alle i SmartDok
Fotografi
Kundehistorier

Vi fotograferer alle i SmartDok

Vi har hatt gleden av å fotografere mange forskjellige teams og bedrifter gjennom årene. Men en av våre siste oppdrag var spesielt minneverdig.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.