Kommunikasjonsstrategi, rekruttering og digital markedsføring for x5 elektro

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
January 16, 2024

Digitalisering av markedsføringen til et tradisjonsrikt selskap

Som markedsfører er det vårt ansvar å formidle klienters visjon og verdier gjennom effektiv og målrettet digital kommunikasjon. For x5 elektro, en seriøs, fremoverlent og kvalitetsorientert aktør, har vårt samarbeid vært både utfordrende og givende. Denne artikkelen vil utforske hvordan vi har bidratt til å styrke x5 elektros digitale synlighet og kommunikasjon, inkludert hvordan vi har hjulpet de med rekrutteringen av elektrikere og lærlinger.

Innledning til samarbeidet

Vårt samarbeid med x5 elektro startet med et felles mål: å fremheve deres innovasjon og bærekraftige løsninger gjennom en kraftfull digital tilstedeværelse. Vi har produsert alt fra visuelt innhold til sosiale medier, publisert over 20 Facebook-innlegg, produsert artikler, laget stillingsannonser, og vi har utviklet en omfattende kommunikasjonsstrategi på over 30 sider.

Utvikling av kommunikasjonsstrategi

Vår skreddersydde kommunikasjonsstrategi for x5 elektro har som mål å styrke selskapets digitale tilstedeværelse og merkevare. Strategien legger vekt på å formidle selskapets kjerneverdier og bransjespesifikke styrker, samtidig som den tiltrekker seg både profesjonelle kunder og potensielle ansatte.

Gjennom en balansert bruk av digitale plattformer, inkludert sosiale medier, fokuserer strategien på målrettet og kvalitetssikret innhold som resonnerer med selskapets målgruppe. Vektleggingen på aktuelle digitale trender, særlig innen visuelt innhold, er en nøkkelkomponent for å øke engasjement og synlighet. Denne tilnærmingen reflekterer en dynamisk og fremtidsrettet markedsføringsstrategi som er tilpasset x5 elektros unike posisjon og ambisjoner i markedet.

Utklipp av kommunikasjonsstrategien vi har produsert.

Innholdsmarkedsføring formet for målgruppen

Med en strategisk implementering av kommunikasjonsstrategien for x5 elektro, tok vi fatt på oppgaven med en dyp forståelse av at deres digitale markedsføring måtte gjenspeile deres egne verdier. Vi anerkjente nødvendigheten av å bruke denne strategien som en veiledning for å sikre at budskapet ikke bare nådde, men også resonerte med riktig målgruppe. Ved å benytte oss av plattformer som Facebook og Google, klarte vi å formidle x5 elektros budskap effektivt og med suksess.

Les artikelen om Øksnes omsorgsboliger her

Bruk av sosiale medier

Vår tilnærming til x5 elektros markedsføringsbehov vil fortsatt være responsiv i møte med det stadig utviklende landskapet av digital markedsføring. Vi anerkjenner at trender og teknologier utvikler seg kontinuerlig, og det er essensielt å tilpasse våre strategier deretter. Spesielt ser vi på videomarkedsføring som et stadig viktigere verktøy. Ifølge Hubspot´s "The State of Marketing 2023" rapport, har videoinnhold, fortsatt en sterk innflytelse i markedsføringsverdenen. Vi planlegger å forsterke vår bruk av videomateriale på sosiale medier for framtiden.

Hovedpunkter

Vårt samarbeid med x5 elektro har forsterket deres digitale tilstedeværelse og merkevare. Gjennom målrettet digital markedsføring har vi formidlet deres engasjement for bærekraft og innovasjon, noe som har resultert i økt synlighet og merkevarebygging. Vi ser frem til å fortsette å utvikle denne suksessen, stadig tilpasset de nyeste trendene og plattformene i markedsføring.

Dag Erik Eliassen

Daglig leder - x5 elektro

"Med Mediaveien som markedspartner har vi klart å øke synligheten til ×5 elektro og rekruttert flere dyktige medarbeidere. Veldig fornøyd med tjenestene deres."

artikler innen

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier
Digital markedsføring
Videoproduksjon
Kundehistorier

Slik økte vi synligheten til Vernesenteret på sosiale medier

Vi har økt synligheten til Vernesenteret gjennom en omfattende digital markedsføringskampanje, inkludert artikler, videoer, bilder og annonser på sosiale medier.
LES MER
5 nyttige verktøy for digital markedsføring
Guider
Digital markedsføring
Webanalyse
SEO

5 nyttige verktøy for digital markedsføring

Vi utforsker fem nyttige verktøy for digital markedsføring: Meta Business Suite, ChatGPT, Google Analytics, Google Search Console, og Canva
LES MER
Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?
Kundehistorier
Digital markedsføring
Webutvikling

Hvordan genererer vi over 80% av Evolos henvendelser?

Optimalisering av Evolos Meta-annonser sikrer 80% konverteringer via Facebook, med fokus på kvalitetsinnhold og strategiske landingssider.
LES MER
Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge
Webutvikling
Kundehistorier

Vi har utviklet nettsiden til Alten Lodge

Alten Lodge ønsket å oppdatere sin nettside for å forbedre inntrykket blant potensielle gjester.
LES MER
Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!
Webutvikling
Kundehistorier

Hvordan vi gjorde finnmark moods bookbar!

Vi har hjulpet finnmark moods med hvordan de tilbyr og administrerer sine turer, takket være implementeringen av bookingssystemet GoToHub.
LES MER
Hvordan vi promoterer Seiland House
Kundehistorier
Videoproduksjon

Hvordan vi promoterer Seiland House

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.