Gjennom øynene til en markedsfører: x5 elektros digitale vekst

Magnus. K. Jonas
Sist oppdatert
November 20, 2023

Som markedsfører er det vårt ansvar å formidle klienters visjon og verdier gjennom effektiv og målrettet digital kommunikasjon. For x5 elektro, en seriøs, fremoverlent og kvalitetsorientert aktør, har vårt samarbeid vært både utfordrende og givende. Dette blogginnlegget vil utforske hvordan vi har bidratt til å styrke x5 elektros digitale synlighet og kommunikasjon.

Innledning til samarbeidet

Vårt samarbeid med X5 Elektro startet med et felles mål: å fremheve deres innovasjon og bærekraftige løsninger gjennom en kraftfull digital tilstedeværelse. Vi har produsert alt fra visuelt innhold til sosiale medier, publisert over 20 Facebook-innlegg, skrevet artikler, laget stillingsannonser, og vi har utviklet en omfattende kommunikasjonsstrategi på over 30 sider.

Kommunikasjonsstrategi

Vår skreddersydde kommunikasjonsstrategi for X5 Elektro har som mål å styrke selskapets digitale tilstedeværelse og merkevare. Strategien legger vekt på å formidle selskapets kjerneverdier og bransjespesifikke styrker, samtidig som den tiltrekker seg både profesjonelle kunder og potensielle ansatte.

Gjennom en balansert bruk av digitale plattformer, inkludert sosiale medier, fokuserer strategien på målrettet og kvalitetssikret innhold som resonnerer med selskapets målgruppe. Vektleggingen på aktuelle digitale trender, særlig innen visuelt innhold, er en nøkkelkomponent for å øke engasjement og synlighet. Denne tilnærmingen reflekterer en dynamisk og fremtidsrettet markedsføringsstrategi som er tilpasset x5 elektros unike posisjon og ambisjoner i markedet.

Utklipp av kommunikasjonsstrategien vi har produsert.

Målrettet Digital Markedsføring

Med en strategisk implementering av kommunikasjonsstrategien for x5 elektro, tok vi fatt på oppgaven med en dyp forståelse av at deres digitale markedsføring måtte gjenspeile deres egne verdier. Vi anerkjente nødvendigheten av å bruke denne strategien som en veiledning for å sikre at budskapet ikke bare nådde, men også resonerte med riktig målgruppe. Ved å benytte oss av plattformer som Facebook og Google, klarte vi å formidle x5 elektros budskap effektivt og med suksess.

Les artikelen om Øksnes omsorgsboliger her

Integrering av sosiale medier

Vår tilnærming til x5 elektros markedsføringsbehov vil fortsatt være responsiv i møte med det stadig utviklende landskapet av digital markedsføring. Vi anerkjenner at trender og teknologier utvikler seg kontinuerlig, og det er essensielt å tilpasse våre strategier deretter. Spesielt ser vi på videomarkedsføring som et stadig viktigere verktøy. Ifølge Hubspot´s "The State of Marketing 2023" rapport, har videoinnhold, fortsatt en sterk innflytelse i markedsføringsverdenen. Vi planlegger å forsterke vår bruk av videomateriale på sosiale medier for framtiden.

Oppsummering

Vårt samarbeid med x5 elektro har forsterket deres digitale tilstedeværelse og merkevare. Gjennom målrettet digital markedsføring har vi formidlet deres engasjement for bærekraft og innovasjon, noe som har resultert i økt synlighet og merkevarebygging. Vi ser frem til å fortsette å utvikle denne suksessen, stadig tilpasset de nyeste trendene og plattformene i markedsføring.

Dag Erik Eliassen

Daglig leder - x5 elektro

"Med Mediaveien som markedspartner har vi klart å øke synligheten til ×5 elektro og rekruttert flere dyktige medarbeidere. Veldig fornøyd med tjenestene deres."

artikler innen

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet
Kundehistorier
Fotografi
Videoproduksjon

Skifer i fokus: Altaskifer og Spika samarbeidet

Vårt prosjekt med Altaskifer involverte å dokumentere deres nye skifermonteringssystem, Spika, gjennom detaljerte bilder og timelapse-videoer.
LES MER
Seiland House - en nordnorsk perle
Kundehistorier
Videoproduksjon

Seiland House - en nordnorsk perle

Kundehistorien om Seiland House fokuserer på produksjonen av to videoer, med droneopptak av omgivelsene, innblikk i leilighetene, en unik lunsj, og stemningsfulle øyeblikk i baren og ved stampen.
LES MER
Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn
Digital markedsføring
Webutvikling

Hjemmeside for små bedrifter: et konkurransefortrinn

Landskapet er i endring. Uten en hjemmeside, risikerer små bedrifter å bli oversett av yngre og nye, eller tilflyttede kunder.
LES MER
Laksens Hus – Et hav av kunnskap
Kundehistorier

Laksens Hus – Et hav av kunnskap

Laksens Hus ble etablert for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen gjennom de siste 50 år. De gir deg innsikt i en av Norges viktigste næringer.
LES MER
Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje
Digital markedsføring
Videoproduksjon

Coop Finnmark Øker Kjøpeutbyttet til 4% - Suksessfull Kampanje

Coop Finnmark, en av Finnmarks største bedrifter, kontaktet oss for å markedsføre deres økning av kjøpeutbytte fra 2 til 4 prosent. Vårt mål var å få så mange som mulig til å høre om denne økningen.
LES MER
Vi fotograferer alle i SmartDok
Fotografi
Kundehistorier

Vi fotograferer alle i SmartDok

Vi har hatt gleden av å fotografere mange forskjellige teams og bedrifter gjennom årene. Men en av våre siste oppdrag var spesielt minneverdig.
LES MER
Alle artikler

Få kontroll over markedsføringen

Digital markedsføring tilpasset dine behov

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.