Velg en side

Vi leverer

Foredrag

Ønsker deres bedrift et motiverende kurs innen markedsføring?  Bedrifter som Arges AS, Innovasjon Norge, Serit Eltele, Norges Astma- og Allergiforbund, Ishavskraft, Finnmarksløpet, Visjona AS, Nordlysbyen Eiendom, Kunnskapsparken Orgio og MerkMaten AS har deltatt på våre kurs

Erfaring

Mediaveien er et markedsbyrå som er godt synlig for næringslivet spesielt i Alta. Vi har hjulpet over 60 bedrifter med noen form for innholdsmarkedsføring og har opparbeidet oss en sterkt kompetanse innen feltet. Det vi brenner for er at bedrifter skal lykkes i sosiale medier med kursene vi leverer.

Strategiutvikling

Nordkalottfolket ønsket å blir bedre på sin sosiale medier satsning. Vi holdt kurs for ledelsen i partiet i Oslo. 

j

Content Marketing Workshop

Vi arrangerte “Content Marketing Workshop” i Kunnskapsparken Alta 24. oktober 2019. Her hold vi foredrag for næringslivet i Alta om markedsføring i sosiale medier og på nett.

SoMe Workshop

 Vi leverte en skreddeskydd workshop til Kunnskapsparken Origo AS som ønsket å blir mer synlig for gründere og etablert næringsliv.

Tilbakemeldinger

Se noen av tilbakemeldingene fra våre workshops

“Tusen takk Magnus for workshopen! Du hadde forberedt deg godt og traff perfekt med tanke på vår bestilling. Det mest nyttige var det du sa om at man må tilpasse innholdet sitt forskjellige format fordi kundene har forskjellige preferanser om det er bilde, video eller tekst. Stå på videre! 🙂

Preben Einvik

Forretningsutvikler, Kunnskapsparken Origo

“Veldig bra workshop, du er dyktig! ???”

Elisabeth Johansen

Seniorrådgiver, Visjona

“Bra workshop!??”

Miriam Nilssen

Digital Marketing Manager, Ishavskraft

“Meget bra Magnus?”

Johan Aglen

Seniorrådgiver, Visjona

Send en forespørsel!

Ta kontakt hvis du ønsker kurs i sosiale medier for din bedrift eller klasse.