fbpx Skip to main content

Utdanningsforbundets beste portrettbilder!  

By 30. november 2022Kundecase

Vi ble kontaktet av Utdanningsforbundet Troms og Finnmark, da de var på jakt etter nye profilbilder til de ansatte. De skulle snart delta på et seminar på Thon hotell, og lurte på om vi kunne komme innom når seminaret var ferdig.  

Før vi dro tok vi med en ekstra skjerm slik at de ansatte fikk sett gjennom og godkjent bildene på stedet. Vi tok også med en høyttaler for å høre på musikk for å lette litt på stemningen på møterommet vi var tildelt. Man kan fort bli nervøs når man får flere lys og kamera rettet mot seg.  

Da vi ble ferdig med å fotografere flere bilder av alle de 23 personene, flyttet vi mye av utstyret til et større lokale. Da skulle vi ta gruppebilder. Vi satt opp et lys i midten av rommet som faktisk var nok til å lyse opp hele gjengen. Her måtte vi passe på at det ikke ble for mye refleksjon i brillene til de som brukte det. Det ble et par testbilder før vi ble klare. Fotograferingen startet med at gjengen fikk servert noen dårlige svenskevitser av fotografen for å slappe av. Tilslutt knipset vi noen bilder av lederne som kan brukes i flere sammenhenger.  

Det ble en artig dag da de fleste var i godt humør og lagde god stemning gjennom dagen. En uke senere ble bildene levert og godkjent av oppdragsgiver. Det er alltid hyggelig når kunden aksepterer første utkast av en leveranse. Profilbildene kan de nå bruke på nettsiden, LinkedIn, ID kort, sosiale medier og til og med på tinder for de som bruker det! Se flere bilder vi har fotografert.