fbpx Skip to main content

Laksens Hus – Virtuell tur

By 30. september 2022oktober 5th, 2022Kundecase

Vi laget en virtuell tur av Laksens Hus

Grunnen til at visningssenteret ble bygd er for å formidle og dele kunnskap som er opparbeidet i oppdrettsnæringen. Målet med en 360-visning av senteret handler om å gi folk en forsmak på hva de kan tilby. Løsningen ble en virtuell tur! 

Den største utfordringen ble å få alt av teksten på veggene godt synlig og lesbar. Vi måtte plassere skanneren på strategiske punkter, slik at bildene ikke overlappet midt i en tekst. Her måtte vi skanne senteret to ganger for å få resultatet så bra som vi ønsket. 

Informasjon om oppdrettsnæringen

Dette er det første prosjektet som vi har integrert flere punkter som er trykkbar i 360-visningen. Dette tillater oss å legge til video og tekst hvor som helst i den virtuelle turen. Det er ingen begrensninger for hvor mange punkter du kan integrere i modellen. 

Mattertags

Som dere ser brukte vi Åse og Maria som modeller på flere av punktene. Det er bare kreativiteten som setter grenser på hva vi kan inkludere i de virtuelle turene! Trykk her for å lese mer om virtuelle turer. 

Åse og Maria