Skip to main content

Hva koster en videoproduksjon hos oss?

By 7. oktober 2021oktober 25th, 2021Markedsføring, Videoproduksjon

Det produktet vi i Mediaveien er best på er videoproduksjon. Alle firmaer som bruker sosiale medier som markeds-plattform bør benytte seg av video i sin merkevarebygging. Det finnes mange fordeler ved å bruke video. Det er det formatet de fleste fanges best av. Mulighetene for formidling er mye bedre enn i tekst og bilde, for ikke å snakke mulighetene for et mer personlig touch. I tillegg favoriserer forbrukerne video, og det er større sjans for å bli delt med video enn bilde og tekst.

Bilde av jobbing på filmsett. Fem personer jobber.

Prisen på en produksjon varierer avhengig av hva du som kunde ønsker. De viktigste faktorene som påvirker prisen er blant annet lokasjon, lengde på video, grafikk og klipping.

Hver produksjon hos oss er individuell, sammen med kunden skaper vi en video som passer deres ønsker. selv om vi ikke jobber ut fra faste maler på video har alle våre produksjoner noe til felles. Vi holder oss oppdatert på hvilke trender som florerer og hva som fungerer for å fange interesse. Vi jobber alltid for å kunne tilby den beste løsningen for hver enkelt kunde.

Når vi møter med en kunde som ønsker et tilbud på en produksjon setter vi gjerne av en time til kartlegging hvor vi får så mye innsikt i hva kunden ønsker som mulig, slik at vi kan skrive et spesifikt tilbud. Dette hjelper oss i planleggingen når vi vet hva kunden ønsker, og kunden slipper uforutsette utgifter som dukker opp underveis i prosessen.

Lurer du på hvordan en videoproduksjon foregår hos oss? Les mer om prosessen her.

For å illustrere pris har vi delt våre produksjoner inn i tre prisklasser. Det som i all hovedsak har innvirkning på pris er lengde på video og hvor mange lokasjoner det skal filmes på. Alle våre videoer blir levert som komplette produksjoner. I hver prisklasse har vi lagt ved en eksempelvideo.

+/- 15.000 eks.mva

En video i denne prisklassen vil bli filmet over 1-2 lokasjoner og ha en lengde på 20-30 sekunder. Slike videoer egner seg bra til å få personer til å trykke seg inn på en landingsside. Her kan man promotere stillingsannonser, produkter og tjenester.

+/- 40.000 eks.mva

For denne prisen får du en video på ca 2 minutter, og den filmes på 2-4 lokasjoner. Slike videoer passer bra til bedriftspresentasjoner der man går mer i dybden på hvilken tjenester bedriften leverer.

+/- 70.000 eks.mva

En video i denne prisklassen vil være omslag 5-6 minutter lang, og filmes på 5+ lokasjoner. Når du er i denne prisklassen gjør vi det lille ekstra for at videoen skal skille seg ut. Slike videoer kan brukes for å presentere større prosjekter som skal lanseres til verden.