fbpx Skip to main content

Hva koster en videoproduksjon hos oss?

By 7. oktober 2021september 8th, 2022Markedsføring, Videoproduksjon
Innspilling SmartDok

Videoproduksjon er det vi har lengst erfaring med her i Mediaveien. 

Alle firmaer som bruker sosiale medier som markeds-plattform bør benytte seg av video i sin merkevarebygging. Det finnes mange fordeler ved å bruke video. Det er det formatet de fleste fanges best av. Du kan formidle ditt budskap på en mer effektiv måte enn med kun bruk av tekst og bilde. Du har også muligheten til å få en mer personlig touch ved bruk av video. 

Filming på havet

Prisen på en produksjon varierer avhengig av hva du som kunde ønsker. De viktigste faktorene som påvirker prisen er blant annet leie av innspillingslokaler, rekvisitter, talent (statister eller skuespillere), lengde på video og videoeffekter. 

Hver produksjon hos oss er individuell. Sammen med kunden skaper vi en video som passer deres ønske og budsjett.  

Selv om vi ikke jobber ut fra faste maler på video har alle våre produksjoner noe til felles. Vi holder oss oppdatert på hvilke trender som florerer og hva som fungerer for å fange interesse. Vi jobber alltid for å kunne tilby den beste løsningen for hver enkelt kunde. 

Innspilling Kivijervi

Når vi møter en kunde som ønsker et tilbud på en video, arrangerer vi et kartleggingsmøte for å finne ut hvilken video kunden ønsker seg før vi sender ut et tilbud på produksjonen.   

Vi opplever at kunden får et bedre bilde av hva de ønsker seg etter at møtet er over. 

Innspilling Miljøfyrtårn

Lurer du på hvordan en videoproduksjon foregår hos oss? Les mer om prosessen her. For å illustrere pris har vi delt våre produksjoner inn i tre veiledende prisklasser.  

Det som i all hovedsak har innvirkning på pris er innspillingsdager, lokasjoner, videolengde og videoeffekter. Alle våre videoer blir levert som komplette produksjoner. Vi har lagt ved en eksempelvideo for hver prisklasse.  

 

15.000, – (eks. mva.)

En video i denne prisklassen vil bli filmet over 1-2 lokasjoner og ha en lengde på ca. 20 sekunder. Slike videoer egner seg bra til å promotere  for eksempel landingsside og stillingsannonser.

40.000, – (eks. mva.)

En video i denne prisklassen vil bli filmet over 3-4 lokasjoner og har en lengde på ca. 2 minutter. Slike videoer passer bra til presentasjoner der man går mer i dybden på hvilken tjenester og produkter bedriften leverer. 

70.000, – (eks. mva.)

En video i denne prisklassen vil bli filmet over 5-6 lokasjoner og har en lengde på ca. 5 minutter. Slike produksjoner er egnet for større prosjekter som filmes over flere dager og lokasjoner.