fbpx Skip to main content

Prosjekter planlegges – en uke fylt med møter

By 24. september 2021oktober 5th, 2021Livet i Mediaveien, Markedsføring
Tre personer på et møterom. En mann og to kvinner. Planlegging av prosjekter.

Denne uka har mye av tiden gått til planleggingsmøter med kunder angående prosjekter de ønsker å engasjere oss i. Vi har møtt med to kunder hvor prosjektene er i planleggingsfasen. I tillegg har vi et engasjement hvor vi denne uken har levert en pilotepisode, som forhåpentligvis resulterer i en serie på ni episoder.

Webinar

NORCE er i avslutningsfasen av et forskningsprosjekt om samisk reiselivsentreprenørskap. I den anledning skal de holde et formidlingsseminar på nett der de presenterer resultatene av prosjektet. De ønsker vår hjelp med den tekniske delen i avviklingen av seminaret. På mandag møtte vi med prosjektleder for dette prosjektet for å kartlegge seminaret før vi sendte de et tilbud på gjennomføring.

To personer på møterom. En mann og en kvinne. De holder en engasjert samtale. Planlegging av prosjekter.

Næringslivsserie

Siden 2019 har vi vært i dialog med Alta kommune som ytret et ønske om å produsere en serie som fremmer næringsvirksomheten i kommuen. Siden den gang har vi gjennomført mange andre spennende prosjekter i samarbeid med Alta kommune. I sommeren satt vi for alvor i gang arbeidet med pilotepisoden for næringslivsserien. Vi satte i gang med pre-produksjonen før sommeren, og filmet til episoden etter sommerens ferieavvikling.

På torsdag hadde vi et møte med kommunen hvor vi fikk vist frem det endelige resultatet av pilotepisoden. Vi fikk strålende tilbakemeldinger og de har satt i gang en intern prosess hvor de avgjør om de ønsker å gå videre med prosjektet. Arbeidet med pilotepisoden har vært utrolig spennende, og vi har store forhåpninger for videreføringen av serien.

Smilende, fornøyd kunde.
Fire mennesker i møte. Tre menn og en kvinne. Overleveringsmøte.

Promoteringsfilm

Det siste av ukens tre spennende møter hadde vi med Serit Eltele på fredag. Serit Eltele er et IT-firma som jobber opp mot andre bedrifter og leverer blant annet systemløsninger som er skreddersydd til kundens behov. De ønsker å produsere en promoteringsfilm som kaster lys på nettopp dette, hvor de blant annet skal involvere sine eksisterende kunder. I møtet med de fikk vi brain-stormet mye rundt denne videoen og vi sender ut et tilbud.

Denne uka har bestått av mye spennende møtevirksomhet. Vi har noen spennende uker fram for oss og vi har en del å henge fingrene i og vi er spente på utviklingen av disse prosjektene. Alle de tre prosjektene er prosjekter hvor vi får utfordret vår kompetanse.

Tre personer i et møterom. En mann og to kvinner. Mannen prater engasjert. Planlegging av prosjekter.