fbpx Skip to main content

Endelig er vi miljøfyrtårnsertifisert

By 20. september 2021oktober 25th, 2021Livet i Mediaveien, Markedsføring
Ordfører Monica overrekker miljøfyrtårnsertifikatet til Magnus.

På onsdag i forrige uke fikk vi storartet besøk av ordfører Monica Nielsen, som overrakte oss Miljøfyrtårnsertifikatet. Veien mot sertifisering har for oss vært viktig. Gjennom arbeidet for å sertifiseres har vi satt bedriften på bedre kurs når det gjelder miljøbevissthet. Vi har et grunnleggende ønske om å være en bedrift som tar ansvar for vårt miljøfotavtrykk, og håper at våre kunder og samarbeidspartnere setter pris på det.

I Mediaveien jobber vi aktivt for å være en fremtidsrettet bedrift og streber alltid etter å forbedre oss. Arbeidet for å bli miljøfyrtårnsertifisert har hjulpet oss å jobbe mer konsentrert mot målet, hvor etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet er i fokus.

Bilde av stolt mottaker av miljøfyrtårnsertifikatet.

Som en miljøfyrtårnsertifisert bedrift garanterer vi for at vår virksomhet følger de ansvarlighetskravene som er satt av Stiftelsen Miljøfyrtårn.